Berghe koffie & meer gaat
verder als Qoffy concepts

Dezelfde koffie & service, nieuwe naam.

Het stond al even te pruttelen maar vanaf nu is het zover.
Qoffy Concepts is de nieuwe naam van Berghe koffie & meer.
Een stap vooruit waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Aangenaam; wij zijn Qoffy.

Over Ons

Berghe levert diverse koffieapparaten en –automaten. En natuurlijk koffie en overige ingrediënten, onder het private label Charles van den Berghe, kwaliteitsproducten. Daarnaast is ons bedrijf in de Achterhoek maar ook ver daarbuiten vooral bekend vanwege zijn snelle en professionele service- en reparatiedienst.
Sinds 1999 is ons bedrijf gevestigd aan de Tinbergenstraat 48, op het industrieterrein Veeneslat in Winterswijk.

Sponsoring
Berghe draagt het verenigingsleven in Winterswijk een warm hart toe. Onder het motto 'De jeugd heeft de toekomst' sponsoren wij daarom meerdere (sport)clubs, sportevenementen en verenigingen in Winterswijk.

Dé kracht van Berghe: onderhoud en reparatie
Charles van den Berghe en Elli Stammers beginnen in 1984 een bedrijf voor onderhouds- en reparatiedienst. In opdracht van koffiebranderijen verhelpt Charles storingen bij (horeca)bedrijven in Midden- en Oost-Nederland. Al snel blijkt dit een gat in de markt, want de Achterhoek is in die tijd wat betreft serviceverlening nog een grijs gebied. Zo hebben bedrijven voor hun klanten wel een handleiding van nieuwe apparaten, maar geen monteur die een defect apparaat kan repareren. Hier is Charles van den Berghe met succes ingesprongen. Zo is in de loop der jaren veel ervaring en technische kennis opgedaan van de meest uiteenlopende merken en machines. Deze kennis en efficiënte service is dé kracht van Berghe.