Berghe koffie & meer gaat
verder als Qoffy concepts

Dezelfde koffie & service, nieuwe naam.

Het stond al even te pruttelen maar vanaf nu is het zover.
Qoffy Concepts is de nieuwe naam van Berghe koffie & meer.
Een stap vooruit waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Aangenaam; wij zijn Qoffy.

Onze Service

Onze kracht? Snelle en flexibele service voor horeca, bedrijven en particulieren. Die service verlenen wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Niet alleen in de Achterhoek maar in heel Midden- en Oost-Nederland. Waarom? U serveert immers ook 7 dagen in de week koffie.

Reparatie en onderhoud
Omdat ons bedrijf van oorsprong een onderhouds- en reparatiedienst is, hebben wij veel technische kennis van koffiemachines. Onze medewerkers zijn -naast interne trainingen- ook gecertificeerd door Atop van Animo. Uiteraard wordt uw machine door ons regelmatig onderhouden. Is er desondanks een defect of een storing? Met onze regionale 24-uursservicedienst wordt dit snel verholpen. 

Horeca en bedrijven
Onze servicedienst bestrijkt de regio Midden- en Oost-Nederland. Vanwege de korte aanrijtijd zijn onze deskundige servicemedewerkers snel ter plaatse.
Neem bij een storing direct contact op met Berghe en bel: 0543-51 77 31.

Particulieren
Heeft u thuis een koffieapparaat dat gerepareerd moet worden?
Bel 0543-51 77 31 en onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen. Ook als de machine niet bij ons is gekocht! U brengt uw apparaat naar onze vestiging aan de Tinbergenstraat 48 in Winterswijk.